Ποιοί Είμαστε

Πριν πολλά χρόνια το 1987 ο Κος Αμυγδαλάς Δημήτρης καθηγητής φυσικής αγωγής πτυχιούχος του Α.Π.Θ. ξεκίνησε ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ και των Στρατιωτικών Σχολών ,αναλύοντας με πολύ προσοχή τις ανάγκες των μαθητών/τριών της εποχής εκείνης , προσαρμοσμένες στις τότε εξεταστικές συνθήκες.

Με το πέρασμα των χρόνων και αφού τον εμπιστεύτηκαν εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες την προετοιμασία τους στα αγωνίσματα , δυσκόλεψαν σταδιακά κυρίως για τις Στρατιωτικές Σχολές και την αστυνομία τα όρια των αγωνισμάτων με αποτέλεσμα να πρέπει να επανασχεδιάσει τα προγράμματα προπόνησης πάντα ανάλογα με την δυσκολία των ορίων που εφαρμόζονταν.

Σήμερα με την εμπειρία 25 ετών πλήρους και αποκλειστικής ενασχόλησης με τις εξετάσεις των υποψήφιων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών και Σχολών Αστυνομίας έχοντας προετοιμάσει με τεράστια επιτυχία περισσότερους από 2000 μαθητές/τριες εφαρμόζει ένα πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα που να μπορούν να παρακολουθήσουν εύκολα τα παιδιά συνδυάζοντας όλες τις υποχρεώσεις που τους βαραίνουν (σχολείο, φροντιστήριο, μελέτη). Ο Κύριος Αμυγδαλάς λοιπόν στέκεται με άρτιο επαγγελματισμό και συνέπεια που τον διακρίνουν ως εκπαιδευτικός –προπονητής δίπλα στα παιδιά σας για να τους μεταδώσει όλα όσα χρειάζονται προπονητικά για την επιτυχία τους στα αγωνίσματα .Τα στοιχειά αυτά μαζί με την αγάπη και την διάθεση να προσέξει τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού ξεχωριστά , τον καταξίωσαν στο χώρο προετοιμασίας αγωνισμάτων όλα αυτά τα χρόνια (από το 1987).

Να υπογραμμίσουμε ότι ο Κύριος Αμυγδαλάς για το αγώνισμα της κολύμβησης, όπου αυτό χρειάζεται, πλαισιώνεται από συνεργάτες προπονητές κολύμβησης με εμπειρία ετών στην αγωνιστική κολύμβηση, ώστε το αντικείμενο της κολύμβησης να διδάσκεται στα παιδιά από ειδικευμένο προπονητή.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης