Σε ποιούς Απευθυνόμαστε

Πότε πρέπει να αρχίσω προπόνηση

Έτσι λοιπόν εμείς, με τις υπηρεσίες που παρέχουμε, απευθυνόμαστε ασφαλώς σε μαθητές της Γ' Λυκείου. Επίσης απευθυνόμαστε και στους μαθητές, μαθήτριες της Α' και της Β' Λυκείου ειδικά στα κορίτσια, αφού τα αγωνίσματα και τα όριά τους είναι αυτά που εφαρμόζονται και στα αγόρια. Βέβαια όταν πρόκειται και για αγόρια που δεν έχουν ασχοληθεί συστηματικά με την άθληση, καλό είναι να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους απο την Β' ή την Α' Λυκείου, ώστε να εξασφαλίσουν την επιτυχία στα εξεταζόμενα αγωνίσματα εύκολα στην Γ' Λυκέιου όπου υπάρχει τεράστια πίεση χρόνου. Εδώ να προσθέσουμε την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας προς τους υποψηφίους, υποψήφιες Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Αστυνομίας και Σχολών Πυροσβστικής σε σκετική εγκύκλιο που στέλνει κάθε χρόνο στα Λύκεια και τονίζει:

"...Οι υποψήφιοι/ες για να πετύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων, καλό θα είναι να έχουν εκ' των προτέρων κατάλληλα προετοιμασθεί."

 

 

 

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης