Εισαγωγή στις Σχολές Αστυνομίας & Πυροσβεστικής

Για τις Σχολές Αστυνομίας και Πυροσβστικής οι υποψήφιοι περνούν απο Αθλητικές Δοκιμασίες. Αυτές αποτελούν το 3ο στάδιο προκαταρκτικών εξετάσεων μετά της υγειονομικής και ψυχομετρικής εξέτασης. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι υποχρεούνται να πετύχουν ενα προκαθορισμένο κατώτατο όριο επίδοσης για κάθε αγώνισμα. Αν οι επιδόσεις τους είναι εντός ορίων για όλα τα αγωνίσματα, τότε αυτόματα αποκτούν το "δικαίωμα επιλογής τους" για τις σχολές αυτές. Αν οι  επιδόσεις τους είναι εκτός των προκαθορισμένων κατωτάτων ορίων (έστω και σε ένα απο τα εξεταζόμενα αγωνίσμα), τότε αυτόματα πάλι χάνουν το "δικαίωμα επιλογής τους" σε Σχολές Αστυνομίας και Πυροσβστικής, ακόμη και αν η βαθμολογία τους (βαθμός πρόσβασης απο το Ενιαίο Λύκειο) είναι πάνω απο τις βάσεις των επιθυμητών Σχολών Αστυνομίας και Σχολών Πυροσβεστικής. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας, ούτε σε ενα απο τα εξεταζόμενα αγωνίσματα για να εισαχθεί κάποιος στις Σχολές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Σε αυτον ακροβώς τον τομέα σας εξασφαλίζουμε εμείς. Με ειδικά προπονητικά προγράμματα που έχουμε σχεδιάσει, μέσα απο την εμπειρία 25 και πλέον χρόνων (απο το 1987), η επιτυχία των υποψηφίων μας στις Αθλητικές Δοκιμασίες είναι δεδομένη 100%.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης