Οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες που εµείς παρέχουµε, αφορούν τη δεύτερη από τις παραπάνω διαδικασίες, αυτή δηλαδή των αθλητικών επιδόσεων, δεδοµένου ότι σαν αντικείµενο έχουν την προπονητική υποστήριξη των υποψηφίων και την προετοιµασία τους για τις αθλητικές εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ.

Οι συνέπειες των εργασιών µας θα είναι ευεργετικές, αφού θα έχουµε καταφέρει τη θεαµατική βελτίωση της Φυσικής Κατάστασης του υποψηφίου, την ολοκληρωµένη κατάρτιση στην τεχνική & τακτική των αγωνισµάτων, την πλήρη επιστηµονικά και προπονητικά προετοιµασία του για τις αθλητικές εξετάσεις.

Άν προσθέσει κανείς και την προπονητική και ψυχολογική υποστήριξη την ώρα της διεξαγωγής των εξετάσεων στα αγωνίσµατα για κάθε υποψήφιο, ένα µόνο αποτέλεσµα µπορεί να περιµένει: την πραγµατοποίηση των καλύτερων δυνατό επιδόσεων και φυσικά την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατό βαθµολογίας που σηµαίνει την µέγιστη συλλογή µορίων από τις αθλητικές εξετάσεις.

Γεγονός πολύ σηµαντικό, αφού δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο, αν και µε τις χαµηλότερες επιδόσεις στο ‘’Ενιαίο Λύκειο’’, να διεκδικήσει µε πολύ σοβαρές πιθανότητες την είσοδό του στην τριτοβάθµια εκπαίδευση και µάλιστα σε σχολή Πανεπιστηµιακού Επιπέδου (Α.Ε.Ι.) .

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης